Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

 Δωρεάν

ΠΡΟΣΦΟΡΑ .....για μία εβδομάδα 
από 26/12/22 έως και 1/1/23 ΔΩΡΕΑΝ 
για τους μαθητές της Γ' Λυκείου η εφαρμογή:
"Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ' Λυκείου - Χριστουγεννιάτικη Έκδοση"



Στον παρακάτω σύνδεσμο:


Μια εφαρμογή για tablets και κινητά τηλέφωνα με android. 
Εφαρμογή για μια καλή εξάσκηση στα Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ΄ Λυκείου. 
Η εφαρμογή περιέχει 172 ασκήσεις από τα κεφάλαια:


Ανάλυση Κεφάλαιο 1ο 
Όριο – συνέχεια συνάρτησης -
Ανάλυση Κεφάλαιο 2ο 
Διαφορικός Λογισμός μέχρι και την παράγραφο 2.5


του σχολικού βιβλίου: Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ΄ Γενικού Λυκείου. 
Καλύπτουν τη διδακτέα – εξεταστέα ύλη και ακολουθούν το πνεύμα των πανελλαδικών εξετάσεων.
Ο μαθητής μπορεί να προσπελάσει το σύνολο των ασκήσεων της εφαρμογής με δύο τρόπους.

Α΄ τρόπος: με TEST.TEST των 20 ασκήσεων, σε 4 θέματα (Σωστό - Λάθος, Πολλαπλή επιλογή, συμπλήρωση κενού κ.λ.π.). Οι ασκήσεις, στην περίπτωση αυτή, επιλέγονται τυχαία από τη βάση ασκήσεων της εφαρμογής και για το λόγο αυτό ποτέ δύο ΤΕΣΤ δε θα είναι ίδια, αφού δημιουργούνται χωρίς υπερβολή, εκατομμύρια συνδυασμοί ασκήσεων. Ο μαθητής σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να ελέγξει τις γνώσεις του χωρίς το κουραστικό αλλά κυρίως χρονοβόρο γράψιμο.


B΄ τρόπος: με σειριακή προσπέλαση των ασκήσεων.Μπορεί ο μαθητής να κάνει επανάληψη των ενοτήτων που θέλει, κάνοντας εξάσκηση μόνο με τις ασκήσεις ενός θέματος. Με όλες τις ασκήσεις που είναι αποθηκευμένες στη βάση π.χ. ως Θέμα Α. Όλες δηλαδή τις προτάσεις Σωστό - Λάθος, ή όσες θέλει από αυτές, αφού υπάρχει κουμπί STOP για τον τερματισμό της διαδικασίας. Επειδή η προσπέλαση στην περίπτωση αυτή είναι σειριακή, δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσει κάποια άλλη χρονική στιγμή την εξάσκηση με τις ασκήσεις, από εκεί που σταμάτησε. Μπορεί λοιπόν σιγά – σιγά να ασχοληθεί με όλες τις ασκήσεις της εφαρμογής. Ομοίως μπορεί να ασχοληθεί με όλες, ή όσες θέλει από αυτές, τις ασκήσεις του Θέματος Β, πολλαπλής επιλογής, Θέμα Γ πολλαπλή επιλογή με εικόνα, ή Θέμα Δ επίλυση προβλήματος. Στην περίπτωση αυτή, ο μαθητής μπορεί να χρησιμοποιήσει και την ενσωματωμένη αριθμομηχανή (calculator) για τις πράξεις.
Καταβλήθηκε προσπάθεια, οι ασκήσεις να είναι τέτοιες ώστε ο μαθητής να μη χρειάζεται στυλό και χαρτί για να απαντήσει. Αρκεί να γνωρίζει καλά τη μεθοδολογία.
Η εφαρμογή έχει προσεχθεί για την λειτουργικότητά της, την καταλληλότητα από χρηστική άποψη, την διαλειτουργικότητα, την αξιοπιστία, την ευχρηστία της. Λειτουργεί σε κινητά και ταμπλέτες android διαφόρων διαστάσεων και αναλύσεων οθόνης (από 240x320 και πάνω, ας είναι καλά το scroll της οθόνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Totally Free January 21  / 2024  till  February 28 / 2024 'PSAT math interactive book' on the  App Store "PSAT i- math interact...