Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Μαθηματικά ΣΤ΄ Δημοτικού 2

προσεχώς ...

Σε λίγες ημέρες στο Google play μια εφαρμογή για τα Μαθηματικά της ΣΤ΄ Δημοτικού. Μια εφαρμογή η οποία θα είναι το δεύτερο μέρος της σειράς εφαρμογών για τη ΣΤ΄Δημοτικού, σε συνέχεια της εφαρμογής: ΣΤ΄ Δημοτικού Μαθηματικά 1.


Η εφαρμογή αυτή θα περιέχει πολλά νέα στοιχεία, στοιχεία τα οποία δεν υπάρχουν στην πρώτη εφαρμογή: ΣΤ΄ Δημοτικού Μαθηματικά 1.
Ο μαθητής πέρα από τη διενέργεια των TEST στις ενότητες που επιθυμεί, θα μπορεί να προσπελάσει και με διαφορετικό τρόπο τις ασκήσεις, της βάσης ασκήσεων της εφαρμογής. Θα μπορεί να κάνει επανάληψη των κεφαλαίων που θέλει, με όλες τις ασκήσεις που είναι αποθηκευμένες στη βάση ως Θέμα Α. Όλες δηλαδή τις προτάσεις Σωστό - Λάθος, ή όσες θέλει από αυτές αφού θα υπάρχει κουμπί STOP για τον τερματισμό της διαδικασίας. Ομοίως θα μπορεί να ασχοληθεί με όλες, ή όσες θέλει από αυτές, τις ασκήσεις του Θέματος Β, πολλαπλής επιλογής κ.ο.κ.
Ένα άλλο νέο στοιχείο είναι το εξής: στις ασκήσεις του θέματος Δ, σε περίπτωση λάθους, θα εμφανίζεται δίπλα η σωστή απάντηση.
Ο χρόνος αναμονής από ερώτηση σε ερώτηση, αυξάνεται στα 3 δευτερόλεπτα, ώστε να προλάβουμε να ξαναδιαβάσουμε την εκφώνηση της άσκησης, αν χρειαστεί.
Η εφαρμογή θα τρέχει σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα android, σε tablets δηλαδή και κινητά.
Οι ασκήσεις που θα περιέχονται στην εφαρμογή ΣΤ΄ Δημοτικού Μαθηματικά 2, θα καλύπτουν την ύλη από τα κεφάλαια:
25 - 29    -της 2ης Θεματικής Ενότητας- Εξισώσεις και
30 - 44    -της 3ης Θεματικής Ενότητας- Λόγοι, Αναλογίες,
του σχολικού βιβλίου των Μαθηματικών της ΣΤ΄Δημοτικού. 


Όποιος ενδιαφέρεται για την εφαρμογή ΣΤ΄Δημοτικού Μαθηματικά 1, μπορεί να τη βρει στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://play.google.com/store/apps/details?id=stdhmotikoumath1.supermath.student

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Totally Free January 21  / 2024  till  February 28 / 2024 'PSAT math interactive book' on the  App Store "PSAT i- math interact...