Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Γ Λυκείου Μαθηματικά Κατ Επανάληψη Χριστουγέννων

Νέα εφαρμογή για μαθητές Γ Λυκείου

Εφαρμογή για μια καλή επανάληψη στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ο σύνδεσμος για την εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=clykeioukatchristmas.supermath.student

Η εφαρμογή περιέχει πάνω από 270 ασκήσεις από τα κεφάλαια:
-Άλγεβρα Κεφάλαιο 2ο Μιγαδικοί αριθμοί
-Ανάλυση Κεφάλαιο 1ο Όριο – συνέχεια συνάρτησης
-Ανάλυση Κεφάλαιο 2ο Διαφορικός Λογισμός έως και την παράγραφο 2.5 Θεώρημα Μέσης Τιμής Δ.Λ.,
του σχολικού βιβλίου: Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Γ΄ Γενικού Λυκείου. Καλύπτουν τη συγκεκριμένη διδακτέα – εξεταστέα ύλη και ακολουθούν το πνεύμα των πανελλαδικών εξετάσεων.


Οι ασκήσεις είναι οργανωμένες σε ΤΕΣΤ των 18 ασκήσεων, σε 4 θέματα. Οι ασκήσεις επιλέγονται τυχαία από τη βάση ασκήσεων της εφαρμογής και για το λόγο αυτό ποτέ δύο ΤΕΣΤ δε θα είναι ίδια, αφού δημιουργούνται χωρίς υπερβολή, εκατομμύρια συνδυασμοί ασκήσεων. Για να μπορέσει κάποιος να δει το σύνολο των ασκήσεων της βάσης, θα πρέπει να … τρέξει τουλάχιστον 18 συνεχόμενα ΤΕΣΤ
Ο μαθητής σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να ελέγξει τις γνώσεις του χωρίς το κουραστικό αλλά κυρίως χρονοβόρο γράψιμο. Καταβλήθηκε προσπάθεια, οι ασκήσεις να είναι τέτοιες ώστε ο μαθητής να μη χρειάζεται στυλό και χαρτί για να απαντήσει. Αρκεί να γνωρίζει καλά τη μεθοδολογία.
Η εφαρμογή έχει προσεχθεί για την λειτουργικότητά της, την καταλληλότητα από χρηστική άποψη, την διαλειτουργικότητα, την αξιοπιστία, την ευχρηστία της. Λειτουργεί σε κινητά και ταμπλέτες android διαφόρων διαστάσεων και αναλύσεων οθόνης (από 240x320 και πάνω).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Totally Free January 21  / 2024  till  February 28 / 2024 'PSAT math interactive book' on the  App Store "PSAT i- math interact...